Cautare

13264 de rezultate pentru "cine e noul presedinte" (6.35 secunde)
Sorin Rosca Stanescu) Noul guvern pleaca, daca pleaca, cu stangul la drum. ... Cu cine? ... Dar ce este, pana la urma, adevarat si ce nu este adevarat cand ne referim la imaginea cu care pleaca, daca pleaca, noul executiv? ... Dar cine sunt lupii tineri?
Potrivit unui ordin emis recent de ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, obtinerea rentei viagere nu mai este conditionata de prezentarea dovezii intabularii terenului pentru noul proprietar. ... Ordinul sus-mentionat elimina, printre altele, documentul de înscriere a dovezii intabularii terenului pentru noul proprietar.
Potrivit unui ordin emis recent de ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, obtinerea rentei viagere nu mai este conditionata de prezentarea dovezii intabularii terenului pentru noul proprietar. ... Ordinul sus-mentionat elimina, printre altele, documentul de înscriere a dovezii intabularii terenului pentru noul proprietar.
La intrebarea "Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidentiale si ar candida pentru functia de presedinte al Romaniei urmatoarele persoane, cu cine ati vota?", raspunsurile se impart astfel:
Desfiintarea IRR, un abuz - am dat un semnal sa se opreasca Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a continuat sa acuze, intr-o declaratie pentru Ziare.com, intentia Puterii de a desfiinta Institutul Revolutiei Romane, pe care il patroneaza, considerandu-l un abuz si o interventie nepermisa din partea Guvernului, intrucat institutia e subordonata Senatului.
Premierul Victor Ponta a declarat azi ca inca nu a stabilit cu presedintele Traian Basescu cine va reprezenta Romania la Consiliul European din 23 mai, adaugand ca "important este ca cine va merge sa aiba un mandat foarte clar", informeaza NewsIn.
Cine esti tu Basescu? ... Liderul PNL a declarat ca primul lucru care trebuie spus mereu despre Traian Basescu este ca e un presedinte ilegitim si l-a acuzat din nou de defaimarea Romaniei.
I-a anuntat in fata presei pe oficialii unguri ca Rusia e gata sa ofere in totalitate costul extinderii centralei lor nucleare, Paks, adica 12 miliarde de euro. ... Va aduceti aminte cum dl Traian Basescu a fost facut presedinte in tandem cu domnul Viktor Yushchenko? ... Oare cine l-o fi otravit?
Cine, ma, tu? ... Da, exact asta e cuvantul. ... Si scrie acolo ca e Codrut tradator si spion? ... Adica, vorba aia, la cate firme si banci de investitii am intalnit in doi ani, daca aia e tradare...imi bag picioarele!
Constantin Gheorghe) Sa plecam de la premiza ca Romania a fost/este, in aceste zile, victima unui razboi hibrid, lucru spus, cu subiect si predicat, de fostul presedinte Traian Basescu. ... Daca stim cine este tinta:
Vad asta dupa numarul incredibil de mare de oameni care ma intreaba cu cine sa voteze. Evident nu intreaba direct, ci intreaba ceva de genul asi cam cine crezi ca ar fi de votat? ... Raspunsul cu cine vreti nu prea tine din cite vad eu.
Anuntarea, in sedinta publica, a hotararii de validare a alegerii lui Traian Basescu in functia de presedinte al Romaniei a fost facuta in prezenta a zecilor de apropiati ai viitorului presedinte, dar si altor lideri politici.
Ion Iliescu a declarat ieri ca Adrian Nastase i se pare cea mai potrivita persoana pentru functia de presedinte executiv al PSD.
- Astfel, dupa punerea sub acuzatie a Premierului, fara probe, de catre DNA, ulterior Victor Ponta fiind achitat de instanta, ceea ce creeaza puternica suspiciune ca punerea sub acuzatie a fost comandata politic de catre Presedinte, Presedintele i-a solicit acestuia demisia;
Social-democratii maramureseni, sustinatori ai lui Mircea Geoana, au anuntat ca nu accepta ca Ion Iliescu sa redevina lider al PSD, in schimb, acestia vor ca fostul lider PSD sa fie numit presedinte de onoare al partidului, desi ei cred ca Iliescu este o personalitate importanta pentru partid si pentru lumea politica in general, care mai are un cuvant de spus.
Tudor, il acuza pe presedinte de legaturi cu grupuri de interese "de la Golden Blitz, Vulpescu si Besiu".
In al doilea rand, este vorba de o atitudine nedemna de un presedinte.
Radu Sarbu, ales presedinte PNTCD la Congresul extraordinar din 24 august, a declarat marti ca "fosta conducere" a partidului "nu reprezinta o tabara, ci o pana" si ca asteapta o decizie a instantei judecatoresti pentru a prelua, cu ajutorul "portareilor", sediul central.
Ipocrizia consultarilor dintre presedinte si partide s-ar putea spune ca este de-a dreptul ridicola, daca n-ar fi chiar periculoasa pentru democratie. ... La suprafata, s-ar putea spune ca e vorba de o hahaiala in plus si basta.
Replica lui Iliescu vine dupa ce Traian Basescu a lansat un atac la adresa fostului presedinte al Romaniei. "Cred ca e o obsesie a domnului Basescu.
google-analytics.com